mosselen.jpg

Donkse mosselprimeur 14 augustus 2021

Mosselen natuur € 18 met brood
Mosselen witte wijn € 19 met brood
Mosselen met duvel € 19 met brood
Frisse pastaschotel € 12 met brood

Kids croque bolognese €8
3 soorten brood inbegrepen
Ijsje vanille, chocolade en stracciatelle gemaakt door de Ijshut in Zoutleeuw €3

Springkasteel voor de kids!

Inschrijven kan via deze link.

 
13910860-de-tactiek-spel-van-de-voetbal-

Voorbereiding

Klik hier.

 
reeks2122.png

Reeksindeling

Update!
De definitieve reeksindeling is bekend. Ondertussen heeft Gravelo B forfait gegeven. In de reeks van het eerste elftal staan we met 16 ploegen en bij het tweede elftal met 17 ploegen.

 
spelersnieuw2.png

Sportief nieuws

⚽️🖤❤️💚⚽️Na een erg lange periode zonder voetbal en veel onzekerheid begint er licht aan het einde van de tunnel te komen. Het sportieve huiswerk is klaar. 3 nieuwe spelers zullen het komende seizoen onze club komen versterken: Lennert Liefsoens (Juve Hasselt A), Wout Mathijs (Juve Hasselt A) en Dieter Forier (Stevoort). We heten deze jongens welkom.⚽️🖤❤️💚⚽️

 
fantastisch2.png

FANtastisch!

Voetbal in Donk - Herk FC B  heeft de online competitie van Provinciaal Voetbal Limburg gewonnen. Herk B mag zich fier de club met het meeste fans van de 172 provinciale ploegen in Limburg noemen. Het is heel leuk om te weten dat er zoveel mensen sympathie hebben voor onze club. Het bewijst dat onze voetbalfamilie erg aan elkaar hangt en dat is hartverwarmend in deze bizarre tijden. Een welgemeende DANK JE WEL aan iedereen die voor ons heeft gestemd en aan de organisator van deze online competitie: Provinciaal Voetbal Limburg. Het zorgde ervoor dat de teamgeest werd aangewakkerd zonder dat we elkaar konden zien. Mooi om te zien.

#FANtastisch #provinciaalvoetballimburg #limburg #coronatornooi #onzefanszijndebeste #herkb #herkbvoetbalindonk

 
Corona-bal.jpg

Nieuws van Voetbal Vlaanderen

Op het Overlegcomité van 14-04-2021 werden heel wat zaken beslist die een impact hebben op ons voetbal.

Het is voorlopig nog wachten op het Ministerieel Besluit en bijkomende concrete info van Sport Vlaanderen. Wat we al zeker kunnen meegeven is dat:

  • Vanaf 26-04-2021 de senioren (+18) terug met 10 (incl. begeleider), mits inachtname van de afstandsregels, buiten mogen sporten in plaats van met 4. Men keert bij deze terug naar de situatie van 08-03-2021.


Op basis van de communicatie van het Overlegcomité mogen we voorlopig* verwachten dat:

  • Er voor de jeugd niets verandert tot en met 08-05-2021.

  • Er vanaf 08-05-2021 opnieuw wat extra mogelijkheden zijn om buiten te sporten! Zo zouden outdoor (vriendschappelijke) wedstrijden en trainingen voor alle leeftijden t.e.m. 25 personen tegelijk opnieuw mogelijk worden.

  • Vanaf 08-05-2021 de terrassen van onze voetbalkantines opnieuw open mogen!